DREAMDROP.

dreamdropcover

Dream, dare, drop. Dat is zowat het motto van DREAMDROP; het splinternieuwe online universum bedacht door Elfi De Bruyn (jeweetwel, van GLAM AT HEART), waar je je dromen kan neerpennen, visualiseren en -euh- droppen dus. Een geweldig tooltje om jezelf eraan te herinneren dat alles kan, als je er maar in blijft geloven en je er volledig voor gaat. Want, jup, “dreams don’t work unless you do”! 

Hoe werkt het?
Héél simpel. Je krijgt een plekje waar je je dromen, klein en groot, kan verwoorden en waar je ze meteen ook in een moodboard kan gieten. Drop aaaaaand done! Het is enorm plezant om even bij die dromen stil te staan, en het werkt bovendien heel motiverend om je er daadwerkelijk eens goed aan te zetten. Binnen een jaartje krijg je dan jouw moodboard in je mailbox. Wie weet wat je er dan al van bereikt hebt… Spannend!

Aan het aantal dromen die al gedropt werden (op dit moment zo’n 175) zie je trouwens ook dat wij, dromertjes, niet alleen zijn, en voor mij persoonlijk was dat echt een broodnodige boost.

Mijn dromen voor het komende jaar.
& beyond. Gigantisch en petieterig zijn ze. Have a look:
Een leuke job//een eigen stek//mét een kat(of twee)//terug op de planken staan//blijven schrijven//leven blazen in een (paar) persoonlijk(e) project(en)//een nieuwe tattoo//een felbegeerd plaatsje in de entertainmentwereld veroveren//gewoon puur genieten, en zoveel mogelijk tijd spenderen with the friends & family//meer reizen, reizen, reizen!

De tekst die ik bij de droom zelf schreef was véél langer (ook dat werkt therapeutisch, het er eens allemaal goed ‘uitschrijven’. Oopsie.) en hou ik voor mezelf , maar het bijhorende moodboard show ik maar al te graag!

moodboard1

En jullie? Waar dromen jullie echt van?
Drop ze dan meteen ook hierzo, ‘t is een aanrader. 😉

Veel liefs & vooral: dream on!

Nelle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s