The perfect night in.

Of je nu in het weekend moet werken, een beetje vermoeid bent of je jezelf gewoon een echte homebody noemt ; zo’n avondje niksen kan echt wel eens deugd doen. Ook ik blijf zo goed als elke vrijdagavond thuis om er de volgende dag vroeg uit te kunnen, en dan haal ik deze dingen boven om toch een heel klein beetje van dat ‘Friyay’-gevoel te kunnen genieten.

 KAARSJES

Die maken het thuisblijven duizend keer gezelliger. Zéker als ze ook nog eens lekker ruiken, zoals deze cedar geurkaars die ik onlangs kocht bij Hema.

WIJN & SMALL BITES

To be fair; ik kan op een doordeweekse avond ook wel genieten van een lekker glas rode wijn, maar op vrijdagavond smaakt dat natuurlijk nét ietsje beter. Qua snacks hoeft het trouwens niet altijd ongezonde kost te zijn. Zo zitten we hier thuis ook dikwijls aan de kerstomaatjes, komkommer, worteltjes of druiven. Yum yum.

Toch nog inspiratie nodig voor een snelle, moeiteloze snack? Buzzfeed to the rescue!

PYJAMA-TIME!

Geen 100% zen zonder comfy pyjamabroek, am I right?

TV

Niets zo ontspannend en tof dan jezelf helemaal verliezen in een goeie film of tv serie. Je kan gewoon elke gemiste aflevering van de afgelopen week inhalen, of nog eens genieten van die ene favoriete film die je al een tijdje niet meer zag. Ik kom ook dikwijls terecht op BBC Four. Zij zenden vrijdagavond steevast programma’s uit over de geschiedenis van de muziek, en dat is ideaal als achtergrond bij het volgende puntje!

A BIT OF READING

Qua ontspanning kan een goed boek ook wel relaas bieden. Bovendien haalt het je eens volledig weg van al die schermen en sociale media. Gezellig bij kaarslicht, dat glas wijn naast jou en met een streepje muziek op de achtergrond: héérlijk!

Wat doen jullie het liefst tijdens een avondje thuis?

 Veel liefs & have a nice weekend!

Nelle.

Advertisements

2 thoughts on “The perfect night in.

  1. Tall and tiny says:

    Ik doe tegenwoordig vaak yoga met een kaarsje en wat wierook aan, dat is echt gezellig! Zeker met een leuk muziekje. Voor de rest: nagels lakken, voetbadje met badolie, gezichtsmaskertje, videogamen of een chick-flick kijken 🙂 x Jade

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s